Snabb leverans / Säkra betalningar

TEST AV OLIKA VATTEN

ENAGICS K8

Sedan 1974 har Enagic varit en pionjär och innovatör inom alkalisk vattenjoniseringsteknik. Genom att integrera vetenskaplig forskning med överlägset japanskt hantverk förbättrar Enagics Kangen Water®-system naturens viktigaste livskälla, vatten,runt om i världen.

Enagics vattenteknologi producerar ett hälsovatten - KANGEN – med flera fördelar och med högsta medicinska klassning. Maskinen producerar 5st olika vatten, vilket ger dig möjlighet till ett giftfritt liv.

Pris: 5250 euro ink moms

Produktbeskrivning:

 -Teknologin ger ett hälsosamt, celluppbyggande vatten.

-Filtrerat, strukturerat, renat.

-Eliminerar klor, bly, lukt, rost, microplaster samt andra kemikalier o föroreningar.

-pH 2,5 : Giftfritt, naturligt desinfektionsmedel.

-pH 4.0-6.0 : Skönhetsvatten för skonsam rengöring, skönhetsvård, bevattning växter, husdjursvård.

-pH 7.0 : Renat dricksvatten

-pH 8.5-9.5 : Kangen dricksvatten, molekulärt väte (se info nedan)

-pH 11.5: Starkt alkaliserat vatten för rengöring. Fettlösande, tar bort bekämpningsmedel på grönsaker, fläckborttagning m.m

-Att dricka alkaliserat väterikt vatten direkt från kranen förbättrar avsevärt kroppens hydrering, återhämtning och ens mående över lag. En hälsoförsäkring.

Kangenvattenmaskinen

ger ett alkaliserat (joniserat) vatten.

Joniseringstekniken skapar ett molekylärt väterikt vatten som är avgörande för optimal cellfunktion. Utan laddning av cellens batteri - mitokondrien - kan inte cellen fungera optimalt.

Väterikt vatten har alltså en hög koncentration av molekylärt väte (H2).

Molekylärt väte fungerar som en effektiv antioxidant som sprids snabbt in i cellmembranen och kan minska fria radikaler och undertrycka oxidativ stress.

Genom elektrolysprocessen i maskinen blir ditt kranvatten väterikt Kangenvatten.

Mikroklustrat vatten.

Kangenvatten kan snabbt penetrera cellväggen och enkelt absorberas, vilket ger cellulär hydrering, laddning av mitokondrierna och direkt återfuktning (hydrering) av kroppen bl a för att det är mikroklustrat, dvs vattenmolekylerna är mindre och separerade och ej stora, klumpiga och klustrade (klistrade vid varandra) som i det ordinarie kranvattnet.

Vatten som är mikroklustrat ger direkt ökad energi och förhindrar förtida åldrande och kroppsobalanser för att det når vattencellernas kraftverk.

Livsavgörande funktion således.

Högt antioxidant vatten inkl molekylärt väte ger effektiv neutralisering av oxidation/försurning i våra kroppar. Våra kroppssystem kan börja reparera sig och vi börjar fungera normalt och får vår livsenergi tillbaka.

Kangen vattnet är ett patenterat vatten (finns ingen annan maskin i världen som har rätt att kalla sitt vatten för just Kangen) som är negativt laddat - inte positivt som vårt kranvatten som ger oss försurning och obalanser som leder till sjukdom. 

Ordet Kangen betyder TILLBAKA TILL KÄLLAN/URSPRUNGET och säger mer än tusen ord.

Tillbehör:

Extra filter som tar bort läkemedelsrester, bakterier samt FLOUR.